متا در استرالیا به علت تبلیغات کلاهبردارانه کریپتو مورد شکایت قرار گرفت

Shape Image One
Shape Image One
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
متا در استرالیا به علت تبلیغات کلاهبردارانه کریپتو مورد شکایت قرار گرفت

متا در استرالیا مورد شکایت قرار گرفت. یک رگولاتور استرالیایی ادعا می‌کند که فیس بوک، اقدامات کافی برای حذف تبلیغات کلاهبردارانه کریپتو از پلتفرم خود را انجام نداده است.


چگونه روی ارز های دیجیتال سرمایه گذاری کنیم؟؟

ما در آسیک بوتز، این کار را از دو طریق برای شما امکان پذیر کرده‌ایم.

جهت ورود به دنیای کریپتوکارنسی، روی لینک‌های زیر کلیک کنید.

روش اول: ربات تریدر سیلیکون          روش دوم: پلن های بدون ریسک


متا در استرالیا به علت تبلیغات کلاهبردارانه کریپتو مورد شکایت قرار گرفت

متا، شرکت مادر غول رسانه‌های اجتماعی یعنی فیس‌بوک، به دلیل تبلیغات کلاهبرداری ارزهای دیجیتال مورد شکایت قرار گرفت.

بر اساس گزارش اخیر منتشر شده توسط وال استریت ژورنال، “کمیسیون رقابت و مصرف کننده” استرالیا، رگلاتور اصلی رقابت در استرالیا، این غول فناوری را به دادگاه کشانده است و ادعا می‌کند که فیسبوک نتوانسته است به صورت قاطعانه تبلیغات کلاهبردارانه کریپتو را متوقف کند.

راد سیمز، رئیس این کمیسیون می‌گوید که متا باید اقدامات بیشتری برای محافظت از کاربران در برابر تبلیغات مخرب انجام می‌داد. با این حال، متا ادعا می‌کند در حالی که از فناوری تشخیص کلاهبرداری خود استفاده می‌کند، با این رگولاتور همکاری کرده است.

بسیاری از شخصیت‌های برجسته استرالیایی مانند سیاستمدار مایک بیرد، درگیر طرح‌های کلاهبرداری ارزهای دیجیتال شده‌اند و نام آنها به صورت جعلی برای تبلیغ چنین محصولاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روش کار سال‌هاست که کم و بیش یکسان بوده: کلاهبرداران معمولاً مقالات اخبار جعلی را با نقل قول‌های قانع‌کننده از افراد مشهور ارسال می‌کنند که قرار است مردم را به سرمایه‌گذاری در یک ارز دیجیتال ترغیب کنند.

در حالی که بعید است که کاربران باتجربه قربانی چنین کلاهبرداری‌هایی شوند، اتفاق نادری نیست که افراد عادی به این شکل پول خود را از دست بدهند. رگولاتور می‌گوید که یک قربانی تنها پس از اولین کلیک بر روی یک تبلیغ ارز دیجیتال جعلی، می‌تواند 450000 دلار از دست بدهد.

البته چنین مشکلی محدود به استرالیا نیست. سیاستمداران، ستارگان سینما و مجریان تلویزیون از گوشه و کنار جهان متوجه شده‌اند که محصولات جعلی ارزهای دیجیتال را در رسانه‌های اجتماعی، با نام آنها تبلیغ می‌کنند بدون اینکه چیزی در مورد آن بدانند. برخی از سلبریتی‌ها شخصاً در مورد جعلی بودن این تبلیغات سخن گفته‌اند. به عنوان مثال، مدز میکلسن، بازیگر دانمارکی، به دنبال کنندگان خود هشدار داد که به مقالات ارزهای دیجیتال که از نام او استفاده کرده‌اند، اعتماد نکنند.

اگر متا شکایتی که در استرالیا از او شده را ببازد، باید میلیون‌ها دلار جریمه پرداخت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.