سه سناتور آمریکایی، به پذیرش بیت کوین به عنوان ارز قانونی در السالوادور بیاعتماد هستند. رئیس جمهور السالوادور در پاسخ، با اشاره به این که کشورش مستعمره ایالات متحده نیست، از نمایندگان کنگره خواست که از دخالت در امور داخلی این کشور خودداری کنند. آنها نگرانند که استفاده روزافزون از ارزهای رمزپایه، چین و سازمانهای جنایی را تقویت کند.
ما در آسیک بوتز، این کار را از دو طریق برای شما امکان پذیر کردهایم.
جهت ورود به دنیای کریپتوکارنسی، روی لینکهای زیر کلیک کنید.
روش اول: ربات تریدر سیلیکون روش دوم: پلن های بدون ریسک
به گزارش رویترز، نایب بوکله، رئیس جمهور السالوادور، در پاسخ به درخواست سه سناتور آمریکایی از وزارت امور خارجه، برای تحقیق در مورد خطرات پذیرش بیت کوین، قویاً تأکید کرد که کشورش حیاط خلوت ایالات متحده نیست.
بوکله در پاسخ به اعضای کنگره یعنی جیم ریش، باب مندز و بیل کسیدی، که این هفته از دولت جو بایدن خواستند گزارشی در مورد خطرات اقتصادی پیش روی ایالات متحده پس از قانونی شدن بیت کوین به عنوان ارز قانونی توسط السالوادور ارائه کند، با آنها به تندی برخورد کرد.
“خوب، نسل قبل از شما… شما هیچ صلاحیتی بر یک کشور مستقل و آزاد ندارید. ما محله شما، حیاط خلوت یا حیاط جلوی شما نیستیم. از مسائل داخلی ما دوری کنید.”
“سعی نکنید چیزی را که نمیتوانید کنترل کنید، کنترل کنید.”
از زمان تصویب قانون بیت کوین در سپتامبر سال گذشته، دولت سالوادور انتقاد شدیدی از سوی صندوق بین المللی پول (IMF) به دلیل گره زدن سرنوشت این کشور به ارزهای دیجیتال دریافت کرده است.
این سازمان اعتباری چندجانبه، از رئیس جمهور السالوادور خواست تا قانون را لغو کند و در عوض، مشاهده کند که پذیرش بیت کوین خطرات بسیار جدی برای اقتصاد به همراه دارد و حتی میتواند باعث عدم تعادل شدید مالی شود.
سناتورهای آمریکایی از این بیم دارند که پذیرش بیت کوین، سیاست تحریمهای اعمال شده توسط دولت ایالات متحده را نیز تضعیف کند. آنها معتقدند که این امر میتواند با تسهیل پولشویی و خرید سلاح، منجر به افزایش جرایم بین المللی شود.
“این سیاست جدید، پتانسیل تضعیف سیاست تحریمهای ایالات متحده را دارد و بدخواهانی مانند چین و سازمانهای جنایتکار سازمانیافته را توانمند میسازد.”
“قانون دو حزبی ما به دنبال شفافیت بیشتر در مورد سیاست السالوادور است.”
در داخل، دولت اسالوادور نیز به دلیل عدم شفافیت در خرید ارزهای دیجیتال و مدیریت این بودجه عمومی، مورد انتقاد بخشهایی از مخالفان و اقتصاددانان قرار گرفته است.
محکومیت عمومی فساد و اقتدارگرایی فزاینده، روابط دیپلماتیک بین کاخ سفید و دولت السالوادور را تیره کرده است. پرزیدنت بوکله، در ماه های اخیر، در تلاش برای نزدیک شدن به دیگر رهبران جهانی بوده است که به طور مشابه، توسط دولت ایالات متحده به دلیل اقدامات ضد دموکراتیک آنها مورد سوال قرار گرفتهاند. این مورد، اشاره به رجب طیب اردوغان، رئئیس جمهور ترکیه بود که بوکله اخیراً با او دیدار داشت.