شرکت تجزیه و تحلیل چین آنلایسیس، در گزارش جدیدی اعلام کرد که هکرهای کره شمالی، حداقل هفت حمله به پلتفرمهای ارز دیجیتال انجام داده اند. آنها در سال گذشته نزدیک به 400 میلیون دلار دارایی دیجیتال را از صرافی ها خارج کردند. 2021، یکی از موفقترین سالها در سابقه آنهاست.
ما در آسیک بوتز، این کار را از دو طریق برای شما امکان پذیر کرده ایم.
جهت ورود به دنیای کریپتو کارنسی، روی لینک های زیر کلیک کنید.
روش اول: ربات تریدر سیلیکون روش دوم: پلن های بدون ریسک
در این گزارش که روز پنجشنبه منتشر شد، آمده است: از سال 2020 تا 2021، تعداد هک های مرتبط با کره شمالی از چهار، به هفت جهش کرد و مقدار پول استخراج شده در این هک ها، 40 درصد افزایش یافت.
“زمانی که هکرهای کره شمالی این وجوه را به دست آورندد، یک فرآیند پولشویی دقیق را برای سرپوش گذاشتن و تبدیل آنها به پول نقد، آغاز کردند.”
گروهی از کارشناسان سازمان ملل که بر تحریمهای کره شمالی نظارت میکنند، پیونگ یانگ را به استفاده از بودجه سرقت شده برای حمایت از برنامههای هستهای و موشکهای بالستیک خود، برای دور زدن تحریمها متهم کردهاند. کره شمالی به سوالات رسانه ها پاسخ نمیدهد؛ اما قبلاً بیانیه هایی را منتشر کرده است که اتهامات هک را رد میکنند.
سال گذشته، ایالات متحده سه برنامهنویس اهل کرهشمالی را که برای سرویس اطلاعاتی این کشور کار میکردند، متهم به هک کردن گسترده و طولانی مدت کرد. هدف این سه برنامه نویس، سرقت بیش از 1.3 میلیارد دلار پول و ارزهای دیجیتال بود که بر شرکتها از بانکها و حتی استودیوهای فیلمسازی هالیوود، تأثیر گذاشت.
چین آنلایسیس، تمام اهداف هکرهای کره شمالی را شناسایی نکرده است. اما گفت که عمدتاً شرکتهای سرمایهگذاری و صرافیهای متمرکز، از جمله Liquid.com، مهم ترین این اهدف هستند. لیکوئید.کام، در ماه اوت اعلام کرد که یک کاربر غیرمجاز به برخی از کیف پولهای ارز دیجیتال، دسترسی پیدا کرده است.
در این گزارش آمده است که مهاجمان از فریب های فیشینگ، سوء استفاده از کد، بدافزار و مهندسی اجتماعی پیشرفته برای انتقال وجوه از کیف پول های “گرم” متصل به اینترنت این سازمان ها، به آدرسهای تحت کنترل کره شمالی استفاده کردهاند.
بسیاری از حملات سال، گذشته احتمالاً توسط گروه لازاروس انجام شده است. یک گروه هکری که توسط ایالات متحده تحت تحریم قرار دارد. آمریکا میگوید که لازاروس توسط اداره کل شناسایی و اداره اطلاعات اولیه کره شمالی کنترل میشود.
این گروه به دست داشتن در حملات باجافزار «WannaCry»، هک کردن بانکهای بینالمللی و حسابهای مشتریان و حملات سایبری به سونی پیکچرز در سال 2014 متهم شده است.
به گفته چین آنلایسیس، به نظر میرسد هکرها تلاشهای خود را برای پولشویی رمزارزهای سرقتی، افزایش دادهاند. آنها برای پولشویی، استفاده از میکسرها و ابزارهای مختلف استفاده میکنند.
در این گزارش آمده است که محققان 170 میلیون دلار دارایی ارزهای دیجیتال قدیمی و غیرقانونی را از 49 هک جداگانه از سال 2017 تا 2021 شناسایی کردهاند. این گزارش، میگوید که مشخص نیست چرا هکرها همچنان روی این سرمایهها تمرکز میکنند. اما بیان میکند که آنها میتوانند قبل از نقد کردن، امیدوار باشند که از چنگ قانون در امان بمانند.
“دلیل آن هر چه باشد، مدت زمانی که (کره شمالی) مایل است این سرمایهها را حفظ کند واضح است. زیرا طرحی دقیق را پیشنهاد میکند. نه یک طرح ناامیدانه و عجولانه.”