کراکن، صرافی پیشرو در معاملات کریپتو، با انتشار گزارشی هشدار داد که اقدامات امنیتی کافی در خودپردازهای بیت کوین آمریکا وجود ندارد. این گزارش، علیالخصوص در مورد نام تجاری GBBATM2 هشدار داد و از جامعه کریپتو خواست تا از دستگاههای خودپرداز قابل اعتماد و تحت پوشش دوربینهای نظارتی استفاده کنند.
ما در آسیک بوتز، این کار را از دو طریق برای شما امکان پذیر کرده ایم.
جهت ورود به دنیای کریپتو کارنسی، روی لینک های زیر کلیک کنید.
روش اول: ربات تریدر سیلیکون روش دوم: پلن های بدون ریسک
خودپردازهای بیت کوین (BTC) در ایالات متحده به دلیل ضعف سیستمهای امنیتی، در برابر حملات سایبری آسیبپذیر هستند. این موضوع در گزارش اخیر از سوی صرافی کراکن که از نظر حجم روزانه معاملات یکی بزرگترین صرافیهای جهان است، عنوان شدهاست.
خودپردازهای بیت کوین، دستگاههای مستقلی هستند که عموم مردم میتوانند با استفاده از آن، بیت کوین را خریداری کرده یا بفروشند. این کیوسکها به اینترنت متصل هستند و از کدهای QR برای ارسال و دریافت توکن به کیف پولهای دیجیتالی کاربران استفاده میکنند. دستگاههای اصلی فقط خرید بیت کوین را مجاز میدانند، در حالی که دستگاههای پیچیدهتر، خرید و فروش سایر ارزهای دیجیتال را امکانپذیر کردهاند. با این حال، بخش امنیتی صرافی کراکن هشدار میدهد که آدرس سرور، برنامهها و امنیت دستگاههای خودپرداز را میتوان به راحتی دستکاری کرد.
داده های Statista نشان میدهد که تا 16 آگوست 2021، 58 کشور از 200 کشور جهان دارای ATM بیت کوین بودهاند. از بین همه این موارد، ایالات متحده بیشترین تعداد خودپردازهای BTC را با 22،235 عدد در اختیار داشتهاست. کانادا از این نظر در مقام دوم قرار دارد؛ اما با اختلاف زیادی نسبت به آمریکا، تنها مجهز به 1776 دستگاه خودپرداز بوده است. در این گزارش آمده است:
“دستگاههای خودپرداز بیت کوین، راهی آسان و دوستانه برای خرید ارزهای رمزنگاری شده برای مشتریان ارائه میدهند. این سهولت در استفاده، گاهی میتواند به قیمت امنیت تمام شود.”
این گزارش توجه ویژهای به دستگاههای برند GBBATM2 داشته و به هشدارهای خود را روی آنها متمرکز کرده است. به غیر از مسائلی که تقریباً همه دستگاههای خودپرداز بیت کوین را درگیر خود کرده است، این دستگاههای خاص دارای اشکالات سخت افزاری و نرم افزاری هستند. سخت افزار آنها فاقد بخش بندی بوده و سازندگان، کد QR را در خودپردازهای مختلف تغییر نمیدهند. این نکته منفی باعث میشود قفل دستگاهها به آسانی باز شود؛ به ویژه اینکه آنها هشدار نقض امنیت ندارند.
علاوه بر این، سیستم عاملهای مبتنی بر اندروید آنها؛ به هر کسی اجازه میدهد برنامههایی را نصب کند که برخی از آنها ممکن است مخرب باشند. مهاجمان، همچنین میتوانند در احراز هویت خود، با توجه به عدم امنیت داشتن دستگاهها، جعل کنند.
“این دستگاه حاوی هیچ آلارم محلی یا سمت سرور نیست تا به دیگران در مورد بیحفاظ شدن اجزای داخلی هشدار دهد. بنابراین، یک مهاجم میتواند صندوق پول، رایانه تعبیه شده، وب کم و اسکنر اثر انگشت را به خطر بیندازد.”
کراکن در آوریل سال جاری، بهعنوان یک اقدام امنیتی، این آسیبپذیریها را به “جنرال بایتز” گزارش داد. استاتیستا نشان میدهد که جنرال بایتز، بزرگترین تولید کننده دستگاههای خودپرداز بیت کوین در سراسر جهان است و تقریباً 32 درصد از بازار جهانی را در اختیار دارد. این شرکت در پی گزارش کراکن، بخشی از سیستم پشتیبان خود را اصلاح کرده و به مشتریان هشدار داد.
بااینحال، کراکن خاطرنشان میکند که هنوز برای حل مسائل موجود، بازنگریهای جامع زیادی لازم است. این صرافی همچنین توصیه میکند تنها از دستگاههای خودپرداز معتبر استفاده کنید. کاربران باید مطمئن شوند که این دستگاههای خودپرداز، به خوبی محافظت شدهاند و دارای دوربینهای نظارتی هستند.
در حالی که سایر کاربران دستگاههای خودپرداز بیت کوین با این موانع امنیتی دست و پنجه نرم میکنند، معترضین در السالوادور این دستگاه های خودپرداز را به آتش کشیدند.