چرا بانک های مرکزی ارز های دیجیتالی را قبول می کنند؟

Shape Image One
Shape Image One
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
چرا بانک های مرکزی ارز های دیجیتالی را قبول می کنند؟

شکل های دیجیتالی پول یا همان ارز های دیجیتالی، در حال مورد قبول واقع شدن هستند. این امر با افزایش محدودیت های اخیر ناشی از COVID-19 سرعت می گیرد. وقتی ارزهای دیجیتالی در ابتدا به بازار آمدند، همه چیز تا حدی عجیب به نظر می رسید.

به دست آوردن یک قطعه بیت کوین، شبیه تنظیم کلاسی است که در آن، علوم مواد با علوم کامپیوتر ترکیب شده و همزمان در حال تدریس شدن است. به نظر می رسد همه توضیحات کاملاً عجیب و غریب و غیر عادی هستند. فناوری بلاکچین، استخراج بیت کوین و “کیف پول” دیجیتال. مطمئناً این فناوری به راحتی در دسترس نبود. با این حال، همانطور که مشاهده می‌کنیم، مورد تحسین قرار گرفته و در حال حاضر با استقبال خوبی روبرو شده اند. اکنون پول دیجیتال، در حال تلاش است تا بانک های ملی را به ورطه همکاری با خود بکشاند. حتی اخیراً بانک مرکزی اروپا (ECB) واقعاً به فکر استفاده از ارز دیجیتال است.

 

بانک مرکزی اروپا (European Central Bank (ECB

برای اطمینان از اینكه مصرف كنندگان همچنان به پول بانك مركزی بدون محدودیت دسترسی دارند، به روشی كه نیازهای آنها را در عصر دیجیتال برآورده می كند، شورای حاكم ECB تصمیم گرفت که كار در مورد صدور یورو دیجیتالی (یك شکل الکترونیکی پول بانك مركزی قابل دسترسی) را پیش ببرد. یورو دیجیتالی در کنار پول نقد، به همه شهروندان و شرکت ها معرفی می شود، اما جایگزین آن نمی شود. یورو دیجیتالی با روش های پرداخت خصوصی هم افزایی ایجاد می کند و به آن کمک می کند.

بانک مرکزی اروپا تنها بانک مرکزی نیست که این اقدام را انجام می دهد. زیرا چندین بانک مرکزی دیگر نیز شروع به چشیدن طعم آن کرده اند.

 

در زیر، جدولی را می بینیم که نشریه بلومبرگ منتشر کرده و در آن، نشان می دهد کدام بانک های مرکزی، با چه هدفی به ارز های دیجیتالی روی آورده اند و در چه وضعیتی قرار دارند.

بانک های مرکزی و ارز های دیجیتالی

در جدول بالا مشاهده می کنیم که بزرگترین بانک های مرکزی جهان، بانک های مرکزی کشور هایی که قوی ترین سیستم های بانکی را دارند، به ارز های دیجیتالی روی آورده اند.

بانک خلق چین، با هدف دست گرفتن کنترل اقتصاد دیجیتالی و بانک مرکزی اروپا، اولین و دومین گزینه های لیست بالا هستند. سپس بانک فدرال رزرو آمریکا که هدف آن،.این است که در توسعه و تحقیق ارز های دیجیتالی در دنیا بالاترین باشد. بانک انگلستان نیز با هدف اینکه در توسعه فناوری های پرداخت، بالاترین.در جهان باشد روی ارز های دیجیتالی کار می کند. اما جالب ترین هدف، در لیست بالا به ریکس بانک سوئد تعلق دارد: آماده سازی برای یک جامعه بدون پول نقد.

 

فیس بوک بانک های مرکزی را فریب داد

وقتی فیس بوک ارز دیجیتالی جدیدی را عرضه کرد، زنگ خطر را برای بانک های مرکزی به صدا درآورد. اگر دو میلیارد کاربر فیس بوک به طور ناگهانی به ارز های دیجیتالی دسترسی پیدا کنند، فیسبوک به راحتی می تواند.حاکمیت مالی جهانی، حریم خصوصی و نقش بانک های مرکزی را در اجرای سیاست های پولی تضعیف کند.

 

عصر جدیدی به نام عصر ارز های دیجیتالی؟

ارزهای رمزپایه با استقبال گسترده ای روبرو هستند و از جایگاه “حاشیه” در سرمایه گذاری خارج شده و در حال رقم زدن عصر جدیدی به نام عصر “ارز های دیجیتالی” هستند. در دنیای رمزنگاری مثبت، بیت کوین به عنوان “طلای دیجیتال” در دنیای ارزهای رمزپایه در حال تاختن است. جالب اینجاست که هر روز شرکت های بیشتری پول های هنگفتی را در بیت کوین قرار می دهند.


مطالب مرتبط

بانکهای مرکزی میتوانند متحد بیت کوین باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.