دنیای کریپتوکارنسی، پرکاربرد ترین و محبوب ترین واژه ها و اصطلاحات

Shape Image One
Shape Image One
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
دنیای کریپتوکارنسی، پرکاربرد ترین و محبوب ترین واژه ها و اصطلاحات

دنیای کریپتوکارنسی می تواند بسیار گیج کننده باشد. زیرا از اصطلاحات عامیانه و اختصارات زیادی مخصوصا در مقالات، پست ها، بلاگ ها، توییت ها و… به طور منظم استفاده می شود. در این مقاله، پرکاربردترین اصطلاحات و واژه های این بازار، مورد توضیح قرار گرفته اند. با ما همراه باشید.


چگونه روی ارز های دیجیتال سرمایه گذاری کنیم؟؟

ما در آسیک بوتز، این کار را از دو طریق برای شما امکان پذیر کرده ایم.

جهت ورود به دنیای کریپتو کارنسی، روی لینک های زیر کلیک کنید.

روش اول: ربات تریدر سیلیکون          روش دوم: پلن های بدون ریسک


پرکاربرد ترین و محبوب ترین واژه ها و اصطلاحات دنیای کریپتوکارنسی

دنیای کریپتوکارنسی می تواند بسیار گیج کننده باشد. زیرا از اصطلاحات عامیانه و اختصارات زیادی مخصوصا در مقالات، پست ها، بلاگ ها، توییت ها و… به طور منظم استفاده می شود. تازه واردین فضای رمز ارز درک این زبان عامیانه را دشوار می دانند.

بنابراین ما تصمیم گرفتیم فهرستی از کد ها، واژگان و اصطلاحات عامیانه معروف را که در دنیای ارزهای رمزپایه مورد استفاده قرار می گیرد، تهیه کنیم تا درک افراد تازه وارد و حتی پیشکسوتانی که ممکن است از این موضوع بی اطلاع باشند را آسان تر کنیم.

اما قبل از شروع، بر خود لازم می دانم به علت وقفه پیش آمده در اثر نقص فنی، از یکایک شما عزیزان عذر خواهی کنم. اما در این مدت به هیچ وجه بیکار نبودم و محتوا های بسیار درخشان و جدیدی را برایتان آماده کرده ام که به مرور زمان خدمتتان ارائه خواهم کرد.

عنوان یکی از این مقاله ها “چرا در کریپتوکارنسی ضرر می کنیم” می باشد. این مقاله در مراحل آخر ویراستاری قرار دارد و به زودی در وبسایت قرار خواهد گرفت. اما فعلا مقاله امروز؛ برو بریم!!

 

فومو – ترس از دست دادن (FOMO – Fear of missing out)

فومو در دنیای بازار های مالی، به معنای ترس از دست دادن یک فرصت سود آور است. افرادی که به علت ترس وسواسی از دست دادن فرصت سود، به صورت عجله ای و بدون فکر اقدام به خرید یا فروش می کنند، در اصطلاح دچار سندرم فومو شده اند. در هر بازاری که فومو اتفاق بیوفتد، و مخصوصا اگر این فومو همگانی باشد، باعث ایجاد حباب و بالا رفتن غیر منطقی قیمت خواهد شد.

گاهی اوقات دلالان، بازیگردان ها، حقوقی ها، مدیران شرکت ها و… همچین ترسی را بین مردم می اندازند تا سود های بزرگ کسب کنند. مثال بارزی که می توان این روز ها عنوان کرد، معامله گرانی هستند که یک چشمشان به نمودار و چشم دیگرشان به صفحه توییتر ایلان ماسک است. آنها منتظرند تا ایلان ماسک حرفی در تایید یا تکذیب بیت کوین یا داج کوین بزند تا بر آن اساس اقدام به خرید یا فروش کنند.

یا مثلا خیلی از معالمه گر ها پس از دیدن سود عجیب و غریبی که شیبا داد، به خرید این ارز روی آورده اند و هیچ شت کوین دیگری را نیز از دست نمی دهند. نتیجه قطعی فومو، ضرر است. حتی اگر چند درصدی هم سود کنید، با یک خرید اشتباه همه آن را از دست خواهید داد و در نهایت برآیندتان منفی خواهد بود.

فومو در همین دو سه سال اخیر دو بار به صورت خیلی واضح در بازار های کشور ما اتفاق افتاد. اولی در بازار دلار و دومی در بازار بورس. آیا کسی را می شناسید که در دی ماه 98 وارد بازار شده و هم اکنون از ضرر های بزرگ ناله نکند؟ پس نتیجه قطعی فومو ضرر است.

 

رکورد سقف تاریخی (ATH – All Time High)

این اصطلاح نه تنها در دنیای ارزهای رمزپایه مورد استفاده قرار می گیرد، بلکه کاملاً رایج شده است. زیرا چندین سکه نقاط قیمتی جدیدی ایجاد کرده اند که قبلاً هرگز معامله نشده بودند. بیت کوین، اتر، کاردانو، داج، بی ان بی، همه آنها ها امسال رکورد سقف تاریخی خود را شکستند.

رکورد سقف تاریخی، به معنای بیشترین قیمتی است که یک دارایی، در طول تاریخ به خود دیده است. اصطلاح رکورد کف تاریخی (ATL – All Time Low)، در مقابل رکورد سقف تاریخی قرار داد. یعنی کمترین قیمتی که یک دارایی در تاریخ به خود دیده است.

 

نگهرادی !! (HODL)

هودل اصطلاحی است که مخصوص دنیای کریپتوکارنسی می باشد و در بازار های دیگر کاربرد ندارد. معنی آن، نگه داری و حفظ سکه است. در روزهایی که یک ارز دچار ریزش می شود، تحلیلگرانی که اعتقاد به رشد مجدد قیمت دارند و می خواهند تریدر ها را از فروش منصرف سازند، به آنها پیشنهاد هودل یا نگهرادی آن ارز می دهند. اما چرا HODL؟؟

داستان جالبی پشت تبدیل شدن HOLD به HODL وجود دارد.

اصطلاح HODL (یا hodl) در سال 2013 با ارسال مطلبی به تالار گفتمان بیت کوین تاک، ایجاد شد. قیمت بیت کوین از زیر 15 دلار در ژانویه 2013، در ابتدای دسامبر 2013 به بیش از 1100 دلار رسیده بود. در طی 24 ساعت و در ساعت 10:00 صبح 18 دسامبر، قیمت این ارز با 39٪ کاهش، از 716 دلار به 438 دلار رسید.

پس از آن یکی از کاربران تالار گفتمان، در بحث می خواست بگوید I AM HOLDING یعنی من نگه می دارم. اما با اشتباه تایپی مواجه شد و نوشت I AM HODLING یعنی من نگه می رادم!! از همان زمان این اصطلاح بر سر زبان تریدر ها افتاد.

 

کریپتولند (Cryptoland)

“کریپتولند” اصطلاحی است که به اکو سیستم و کل دنیای کریپتوکارنسی، از جمله تمام فناوری های بلاکچین، اشاره دارد.

 

اف یو دی (FUD – Fear, Uncertainty, and Doubt)

این اصطلاح در دنیای کریپتوکارنسی برای توصیف یک ترفند روانشناختی استفاده می شود که برای گسترش ترس، تردید و شک استفاده می شود. مخصوصا برای وقتی که می تواند قیمت سکه ای خاص یا کل فضای ارزهای رمزپایه را کاهش دهد. ایلان ماسک این روز ها به شدت در حال انجام دادن این عملیات بر روی بیت کوین است.

 

دیور – خودتان تخقیق کنید ( DYOR – Do Your Own Research)

دنیای ارزهای رمزپایه، پر از بسیاری از ناشناخته ها و عدم اطمینان است. این اصطلاح عامیانه، سرمایه گذاران موجود در فضا را وادار می کند تا قبل از تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری روی ارزهای رمزپایه، تحقیق خود را انجام دهند. این احتمالاً مهمترین عقیده تعصب آمیز در دنیای کریپتوکارنسی است.

 

کریپتولوت

به نام مشترکی گفته می شود که برای توصیف همه ارزهای رمزپایه استفاده شده است.

 

کریپتوسیس یا او سی دی (OCD – Obsessive Crypto Disorder)

به تمایل جذب هر اطلاعاتی مربوط به ارز های رمزپایه اشاره دارد. این یک بیماری غیر تهدید کننده حیات است که به دلیل اعتیاد به مواد مخدر ارز رمزنگاری شده ایجاد می شود. علائم شامل مکالمه مداوم، خواندن و گوش دادن به اطلاعات مربوط به ارزهای رمزپایه است که معمولاً با خرید بیت کوین یا آلت کوین همراه است.

عامل اصلی این بیماری، ویروس هایی مانند صفحات مجازی غیر متخصص هستند که صرفا به عنوان مجله ای زرد، اطلاعات زردی را در باره دنیای کریپتوکارنسی منتشر می کنند.

 

به سوی ماه (To the moon)

“به سوی ماه” به این معنی است که قیمت به شدت افزایش یافته و به بالاترین مقدار رسیده است. این اصطلاح معمولاً هنگامی استفاده می شود که ارز رمزنگاری شده مشخصی در مدت زمان کوتاهی بیش از 100٪ افزایش داشته باشد.

 

نهنگ (Whale)

“نهنگ” برای توصیف سرمایه گذارانی استفاده می شود که صاحب پنج درصد یا مقدار بیشتری از یک نوع رمز ارز در گردش است. به عنوان مثال، یک نهنگ در بیت کوین کسی است که 5٪ یا بیشتر از 18،713،700 دلار در گردش، بیت کوین را داشته باشد. این نهنگ شخصی خواهد بود که حداقل 935،685 واحد بیت کوین دارد.

 

پامپ و دامپ (Pump and dump)

تاکتیکی است که توسط گروه ها، برای دستکاری احساسات در بازار رمزنگاری استفاده می شود.

 

رکت (Rekt)

“Rekt” به معنای فروش رنزارز در زمانی خیلی زود یا خیلی دیر است. به عبارت دیگر، مربوط به وقتی است شما بدون کنار آمدن با احساسات متحمل ضرر و زیان شوید.

 

گاز (GAS)

کارمزد تراکنش در شبکه اتریوم رو هزینه گاز می نامند.

 

شت کوین (Shit Coin)

شت کوین یک ارز رمزنگاری شده است که هیچ کاربرد یا ویژگی منحصر به فردی ندارد. این یک سرمایه گذاری بد بر اساس نظر ذهنی فرد در نظر گرفته می شود. این اصطلاح همچنین برای توصیف سکه هایی به کار می رود که هدف خاصی غیر از به کار گرفته شدن به عنوان وسیله مبادله ندارند.

 

سات (Sats)

مخفف کلمه “ساتوشی – Satoshi” نام مستعار مورد استفاده خالق بیت کوین است. این به کوچکترین واحد بیت کوین ذخیره شده در بلاکچین اشاره دارد. ساتوشی به صد میلیونم یک بیت کوین (0.00000001 BTC) اشاره دارد.

 

شیل (Shill)

از شیل زمانی استفاده می شود که شخصی پروژه سکه دیجیتال یا بلاکچین خاصی را تبلیغ کند. شیلینگ در دنیای ارزهای رمزنگاری شده بخشی از ترفند بازاریابی برای آگاهی بخشی از سکه های خاص است که ممکن است هیچ ارزشی نداشته باشند. به همین دلیل است که سرمایه گذاران به DYOR توصیه می شوند.

 

شبکه اصلی (Mainnet)

Mainnet زنجیره بلوکی است که عملیات واقعی را با ارز رمزپایه انجام می دهد و آنها را از فرستنده ها به گیرنده ها هدایت می کند.

 

ایر دراپ (Air Drop)

AirDrop توزیع رایگان توکن های یک است. از توکن ها می توان برای رواج یک سکه کاملاً جدید استفاده کرد که هنوز در بورس نیست. تاکنون فقط فروش اولیه توکن انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.