وقتی مردم به ریپل فکر می کنند، ممکن است بلافاصله به یاد ارز رمزپایه XRP بیوفتند. با این حال، تجارت، فناوری و اکوسیستم ریپل کاملاً با XRP مترادف نیستند. اگرچه ارز دیجیتال ریپل یعنی سکه XRP، در اکوسیستم این شرکت زندگی می کند.
ما در آسیک بوتز، این کار را از دو طریق برای شما امکان پذیر کرده ایم.
جهت ورود به دنیای کریپتو کارنسی، روی لینک های زیر کلیک کنید.
روش اول: ربات تریدر سیلیکون روش دوم: پلن های بدون ریسک
وقتی مردم به ریپل فکر می کنند، ممکن است بلافاصله به یاد ارز رمزپایه XRP بیوفتند. با این حال، تجارت، فناوری و اکوسیستم ریپل کاملاً با XRP مترادف نیستند. اگرچه ارز دیجیتال ریپل یعنی سکه XRP، در اکوسیستم این شرکت زندگی می کند.
بنابراین ریپل قصد دارد چه مشکلی را حل کند؟ این شرکت تا به اینحا پیشرفت فناوری و همچنین سرعت و سهولت در جا به جایی اطلاعات، در سطح جهانی را به میزان قابل توجهی تغییر داده است. اما جا به جایی پول، نسبتاً دشوارتر از انتقال یک پست الکترونیکی از یک ایمیل به ایمیلی دیگر است.
ارز رمزنگاری شده ریپل، پیشرفت قابل توجهی در زمینه انتقال وجه ایجاد کرده است. اما کریپتو، به معنای عمومی و گسترده، فاقد سطح سازگاری با سیستم های سنتی پول است. با استفاده از فناوری بلاکچین، ریپل قصد دارد به سرعت و هموار سازی عرصه انتقال پول کمک کند.
ذکر این نکته حائز اهمیت است که اگرچه شرکت ریپل از سکه های XRP Ledger و XRP در ظرفیت های مختلف استفاده می کند، اما این دو ارز دیجیتال ریپل، با توجه به اظهارات و مطالب فراوان صادر شده توسط خود شرکت در طول سال های فعالیت، از سند XRP Ledger و XRP مستقل هستند.
در اصل می توان یک پلتفرم انتقال پول معروف به ریپل پِی، توسط توسعه دهنده نرم افزار رایان فیوگر در سال 2004 آغاز شده است. ریپل امروزی و عملکرد آن، نتیجه سفر تراکنش ها و تحولات مختلفی طی سالیان گذشته است. تعدادی از افراد در این سفر نقش های تأثیرگذاری داشته اند. از جمله جِید مک کالب، آرتور بریتو و دیوید شوارتز. این سه مهندس تصمیم گرفتند به دنبال بیت کوین (BTC) باشند تا راهکار خود را پس از راه اندازی بیت کوین در سال 2009 ایجاد کنند. در نتیجه XRP Ledger، اولین ارز دیجیتال دریپل در سال 2012 فعال شد.
مک کالب، بنیانگذار صرافی Mt. Gox، ریپل را در سال 2014 ترک کرد و به همکاری مشترک در شرکت استلار (XML) ادامه داد. از آن زمان تا کنون مدیر عامل ریپل، کریس لارسن اکنون سمت رئیس اجرایی هیئت مدیره این شرکت را بر عهده دارد. پس از اینکه لارسن تصمیم خود را برای ترک سمت در سال 2016 اعلام کرد، برد گارلینگهاوس به عنوان مدیرعامل ریپل مسئولیت وی را به عهده گرفت.
ارز دیجیتال ریپل یعنی سکه XRP در اوایل سال 2018 به بالاترین قیمت قابل توجه در حدود 3 دلار در هر سکه رسید. ای رقم در مقایسه با معاملات زیر سطح 0.05 دلار در اوایل سال 2017، افزایش قابل توجهی را نشان می دهد.
در دسامبر سال 2020، عدم قطعیت های نظارتی در مورد ریپل، خود را نشان دادند. کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC)، طبق شکایتی اعلام کرد که ریپل، XRP را به عنوان بخشی از فروش اوراق بهادار ثبت نشده که بیش از 1.3 میلیارد دلار درآمد داشت، به سرمایه گذاران در ایالات متحده و عموم مردم فروخته است.
از آنجا که صنعت ارزهای رمزپایه در مقایسه با امور مالی سنتی بسیار جدید و نوپا هستند، وضعیت نظارتی دارایی های رمزنگاری شده به عنوان موضوعی قابل تامل در طول سال ها ظاهر شده است. کمیسیون معاملات آتی کالاها (CFTC) دیدگاهی درباره بیت کوین و اتریوم (ETH) به عنوان کالاها ابراز کرده است. اگرچه طبقه بندی برای سایر دارایی های دیجیتال مهیب تر است.
طبق اقدامات SEC علیه ریپل، کمیسیون ادعا کرد XRP یک نوع سهام است که باید تحت صلاحیت SEC قرار بگیرد. یک دادخواست در کاخ سفید از طرف گروهی که XRP را خریداری کرده اند مطرح شد و استدلالهایی را برای طبقه بندی XRP بعنوان هر چیزی غیر از سهام ذکر کرد. اگرچه اشکالاتی در منطق دادخواست وجود دارد.
ریپل استدلال کرده است که اقدام SEC خیلی دیرتر از ایجاد XRP انجام شده است و سایر سازمان های دولتی ایالات متحده به XRP طبقه بندی دیگری غیر از سهام داده اند.
بانکها برای پردازش معاملات بین المللی از سیستم انجمن ارتباطات مالی بین بانکی در سراسر جهان (SWIFT) استفاده می کنند. در حالی که این روش موثر است، در مقایسه با آنچه در فناوری های جدید امکان پذیر شده است، هزینه ها و سربار عملیاتی بیشتری دارد. ریپل در هسته اصلی خود از طریق تعدادی از راهکار ها، در واقع ایجاد یک سیستم کارآمد برای انتقال مستقیم پول است که در زمان واقعی تسویه حساب می کند. در حالی که ارزان تر، امن تر و شفاف تر از سایر سیستم های انتقال استفاده شده توسط موسسات مالی سنتی است.
ریپل داستانی را منتشر می کند که آن را اینترنتِ ارزش یا IoV می نامد. طبق این روایت، ریپل معتقد است که مردم باید بتوانند پول و اطلاعات را با همان سرعت انتقال دهند. به این فکر کنید که مثلاً می توانید با سرعتی مشابه ارسال ایمیل، پول ارسال کنید.
ریپل شرکتی متمرکز بر پیشبرد دنیای پرداخت ها است که از لحاظ تاریخی، گاهی کاملا با ثبات و گاهی تکه تکه بوده است. چندین شعبه و راهکار زیر سایه نام تجاری ریپل وجود دارد. ریپل نت، ایکس آر پی لِجر، سکه XRP و ریپل ایکس.
ریپل نت یک شبکه جهانی است که مؤسسات مالی می توانند با استفاده از آن برای شفاف سازی بیشتر و با هزینه کمتر از طریق یک سیستم واحد، انتقال پول را سریعتر انجام دهند. ریپل نت نیاز به استفاده از فقط یک رابط برنامه نویسی برنامه (API) دارد. ریپل قبلاً محصولاتی به نام ایکس رپید، ایکس کورنت و ایکس ویا نیز داشت. این شرکت با ترکیب این راه حل ها ریپل نت را در سال 2019 تشکیل داد.
XRP Ledger یک بلاکچین منبع باز است که سکه XRP روی آن اجرا می شود. سکه XRP Ledger و XRP مستقل از شرکت ریپل کار می کنند. اگرچه هر دوی آنها ارز دیجیتال ریپل را تشکیل می دهند و این شرکت از هر دو، برای راه حل های مختلف استفاده می کند.
XRP Ledger که به اختصار XRPL شناخته می شود، به عنوان زنجیره بلوکی عمل می کند که طرفین می توانند راه حل هایی مشابه زنجیره بلوک اتریوم بسازند. XRP نیز با توجه به نوسان های قیمتی خود بر اساس دلار، در صرافی های ارز های دیجیتال قابل معامله است.
ریپل ایکس به عنوان یک پلتفرم برای راه حل های مبتنی بر بلاکچین عمل می کند که علاقمندان می توانند از آن برای موارد مختلف در انتقال ارزش استفاده کنند. به نظر می رسد این پلتفرم به عنوان یک روش آسان تر برای استفاده از راه حل های مبتنی بر بلاکچین عمل می کند.
بر روی این پلتفرم، طرف های علاقه مند راه حل های خود را از صفر می سازند. ریپل ایکس از XRP Ledger استفاده می کند و هدف آن سادگی از نظر سازگاری با جریان اصلی است. دو پروتکل دیگر تحت ریپل ایکس وجود دارد. وقتی چندین سیستم مختلف درگیر هستند، اینترلجر به سازگاری پرداخت کمک می کند. همچنین پی استرینگ نیز، برای ساده کردن آدرس های پرداخت کار می کند.
نکات مثبت و منفی مختلفی وجود دارند.که افراد یا سازمان های باید پیش از استفاده از ریپل، آن ها را بدانند.
هدف ریپل، حل مشکلات و ایجاد فرصت است. به طور معمول، بسته به نوع پرداخت و مناطق درگیر، مردم باید روزها برای پرداخت های مرزی صبر کنند. اما ریپل این زمان را کوتاه می کند.
به نظر می رسد راه حل های ریپل به کاهش هزینه ها و همچنین افزایش سرعت و کارایی کمک می کند. همچنین بازیکنان بزرگ زیادی درگیر ریپل نت هستند و این موضوع نشان می دهد که این راهکار، یک راه حل غیر معمولی نیست. با توجه به پدیده رو به رشد شبکه، هرچه شرکت های بخش سنتی بیشتری به ریپل بپیوندند، تأثیر آن در آینده بیشتر خواهد بود.
ریپل در یک فضای شلوغ فناوری مالی قرار دارد.و آرزو دارد خود را جایگزین SWIFT و رهبر بازار معرفی کند. تغییر وضعیت موجود در دنیای سنتی نیز می تواند دشوار، وقت گیر و طاقت فرسا بوده و در نهایت به انتقال اطلاعات و آموزش مرتبط نیاز داشته باشد.
جدا از سوییفت، ریپل رقبایی مانند استلار دارد. ریپل حتی اگر مزیت اولین بودن را داشته باشد، باید با رشد و محصولات و شبکه خود، جلو بماند.
از آنجا که بخش کریپتو در مقایسه با دنیای مالی سنتی یک صنعت جدید است، مقررات آن نامشخص هستند. آیا فضای کریپتو به سادگی تحت قوانین و دستورالعمل های سنتی موجود قرار می گیرد،.یا مقامات نظارتی قوانین مختلفی را تنظیم می کنند که متناسب با این موج جدید نوآوری باشد؟ اقدام SEC علیه ریپل یکی از نمونه های این موارد نظارتی است.